Spring naar de inhoud

Aanvechten van de vergunning van Silvamo NV

Reeds vele jaren gaat mijn aandacht, als gemeenteraadslid, naar de uitbating van de stortplaats in Kortemark. Met CONTENT staan we voor een veilige en milieuvriendelijke woonomgeving.  Samen met andere omwonenden zorgde ik voor de redactie van een stevig onderbouwd bezwaar en beroep, op het existentiële moment van de hernieuwing van de omgevingsvergunning. De vergunning aanvechten is niet meer dan een logisch gevolg van onze standpunten. Wat blijkt nu, na maanden van ontkenning door de uitbater: PFAS-afval uit binnen- en buitenland kan en zal naar Kortemark komen! Gelukkig staan we dankzij ons tijdig bezwaar en beroep helemaal klaar met een steeds groter wordende ACTIEGROEP LEEFBAAR GROOT KORTEMARK. We hebben maar één doel voor ogen: geen PFAS-afval in Kortemark!

Vanuit CONTENT is er al een hele weg afgelegd. Verschillende mensen die zich zorgen maakten omtrent de vergunning vonden elkaar in de actiegroep LEEFBAAR GROOT KORTEMARK. Zelf ben ik ook CLIMAXI erg dankbaar voor alle steun. Alle puzzelstukjes vallen geleidelijk aan samen!

Begin december vindt onze infovergadering plaats, met milieuadvocaat Isabelle Larmuseau als spreker. We rekenen op jullie massale aanwezigheid!

Met groeten vol voharding,

Tim

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *